Huippumoderni laajennusosa valmistuu alkuvuodesta 2023

Uudiskohde

Vuonna 2023 siirrymme uuteen aikaan, kun 8 000 neliömetrin kokoinen laajennusosamme valmistuu aivan nykyisten tilojemme viereen. Sen jälkeen LSC:ssä toimii yhteensä jo 40 maailmanluokan biotiede- ja teknologiayritystä ja 1 700 kansainvälisen tason huippuosaajaa. Meidän tehtävämme on varmistaa, että he kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi.

Me uskomme, että työhyvinvointi on yksi onnellisen elämän tärkeimmistä tekijöistä, jota ilman vain harva pystyy olemaan arjessaan luova, tehokas tai iloinen. Myös jatkossa meidän tehtävämme on tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet jokaiselle talossamme työskentelevälle ihmiselle heidän asemastaan tai toimenkuvastaan riippumatta.

Kuten jo olemassa olevat viisi rakennustamme, niin myös alkuvuodesta 2023 valmistuva 7-kerroksinen lisäosamme on huippumoderni kiinteistö, jossa energian- ja vedenkulutuksen tarkkailun, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi on kiinnitetty erityistä huomiota myös valaistukseen, ilmanlaatuun, materiaaleihin, ruokahävikin minimoimiseen sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään. Kaiken lähtökohtana on LSC:n hiilijalanjäljen alentaminen niin pieneksi kuin mahdollista. Vastuullisuusajattelumme perustuu YK:n määrittelemiin kestävän liiketoiminnan mukaisiin periaatteisiin. Siksi rohkaisemme kaikkia tiloissamme toimivia tahoja myös työmatkapyöräilyyn, portaiden käyttämiseen, muuhun hyötyliikuntaan ja julkisten liikennevälineiden hyödyntämiseen. Kaikki tilamme ovat vuokralaistemme toiveiden mukaan vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa.

Myös kaikki nykyiset palvelumme tulevat luonnollisesti myös uusien vuokralaistemme käytettävissä. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

LSC sijaitsee keskellä Pohjoismaiden suurinta teknologiakeskittymää meren ja luonnon välittömässä läheisyydessä Espoon Keilaniemessä. Meille on helppo tulla ja meiltä on vaivatonta lähteä. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää 11 minuuttia. Joukkoliikenneyhteydet parantuvat entisestään, kun jo rakenteilla oleva pikaraitiovaunulinja Raide-Jokeri valmistuu vuonna 2024. Sen Keilaniemen-pysäkki tulee olemaan aivan pääsisäänkäyntimme läheisyydessä.

Mutta vaikka naapurissamme onkin Aalto-yliopisto, satoja startupeja ja muita verkostoitumista helpottavia innovaatioyrityksiä, maailmanluokan taidemuseo ja globaalien firmojen pääkonttoreita, niin luonto ja sen tuoma rauha tulee myös jatkossa olemaan keskeinen osa LSC:n ainutkertaista identiteettiä. Se, että meren näkee ikkunasta, on myös työhyvinvoinnin kannalta arvokasta.

Myös jatkossa LSC on hyvä paikka muuttaa maailmaa. Tervetuloa!

Lataa esite

Numerot

2023

Arvioitu valmistuminen

9 500

Bruttoala m²

8 000

Vuokrattava ala m²

1 200

Kerroksen koko m²

160

Polkupyöräpaikkoja kpl

500

Työpaikkaa