Arjen tärkeä palvelutuottaja – LTQ huolehtii tilojen siisteydestä

Life Science Center -kiinteistön siivouspalveluista vastaa kotimainen LTQ-Partners. Yritys keskittyy joustaviin palveluihin ja kehittämään vastuullista toimintaansa. Pitämällä huolta tilojen puhtaudesta ja siisteydestä LTQ rakentaa yhteistä viihtyisyyttä Life Science Centerissä. 

LTQ-Partners on tarjonnut puhtausalan kattavia palveluja vuodesta 2004. Elokuusta 2020 alkaen LTQ on vastannut Life Science Centerin kaikkien yhteiskäyttötilojen siivous- ja sovituista ylläpitopalveluista. Lisäksi yritys huolehtii merkittävästä osasta vuokralaisyritysten tiloja. 

– Vastaamme yleisten tilojen siivouksesta ja tuotamme saunaosaston pyykki- ja ylläpitopalvelut. Myös esimerkiksi tapahtumien jälkeen tehtävät siivoukset sekä kattavat vuosisiivoukset ovat vastuullamme, kertoo LTQ-Partnersin toimitusjohtaja Sini Kivimaa

Kymmeniä tuhansia neliöitä huolellisen siivouksen kohteena 

Kun LTQ:n siivousvastuulla olevia neliöitä arvioidaan, määrä nousee helposti kymmeniin tuhansiin. Tämä kattaa kiinteistön yhteiskäyttötilojen lisäksi noin 90 prosenttia toimistotalon vuokralaisyritysten tiloista. Yhteiskäyttötiloja ovat aulat, porrastilat, hissit, pukuhuoneet, saunaosasto, kokoushuoneet, auditorio ja ravintola. Toimistotalon erikoisluonteesta johtuen kiinteistössä on runsaasti puhdastiloja, eli tuotekehitys- ja laboratoriotiloja, joiden siivous on erityisen tarkkaan ohjeistettua. 

Kuvassa vasemmalla LTQ-Partnersin myyntipäällikkö Tuomas Kukkonen ja oikealla toimitusjohtaja Sini Kivimaa

– Puhdastiloissa on määritellyt toimintatavat suojavaatetuksen sekä siivousjärjestyksen osalta. Olemme onnistuneet vaativassa erikoistyössä, sillä palveluillemme on kasvavaa kysyntää, jatkaa myyntipäällikkö Tuomas Kukkonen LTQ-Partnersilta. 

Palveluesihenkilöt tavoitettavissa – palveluja kehitetään asiakastyytyväisyys edellä 

LTQ-Partners keskittyy parhaaseen asiakaskokemukseen. Palvelutason varmentavat hyvin tavoitettava palveluesihenkilö ja vakituiset siivoojat. Syksyllä tiimissä aloittaa uusi kohdevastaava. Luotettavuudesta kertoo korkea asiakastyytyväisyys. Säännölliset palaverit kiinteistön edustajien kanssa ja laatukierrokset tuottavat etuja kaikille kiinteistön käyttäjille.  

 –  Life Science Centerissä toimivien kannalta edustavat, hyvännäköiset ja raikkaat toimitilat varmistavat sen, että kaikki voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Reagoimme nopeasti ja ennakoiden asiakkaidemme toiveisiin. Tunnemme Life Science Centerin hyvin ja esimerkiksi pyörävaraston siivosimme käyttökuntoon ennen pyöräilykauden alkua, Kukkonen jatkaa. 

Vastuullisuus todentuu Green & Clean -ohjelman kautta 

LTQ tuottaa siivouspalvelunsa vastuullisesti ja kestävästi. LTQ:lle on myönnetty ISO9001-sertifikaatti ja ympäristövastuullisuutta mittaava ISO14001-sertikaatti saavutetaan syksyllä 2022. Yrityksen Green & Clean -konseptin käyttöönotto vauhdittaa ympäristöasioiden huomioon ottamista kaikessa toiminnassa. Veden käyttöä vähennetään suosimalla nihkeäpyyhintää, kuivahöyry- ja höyrypesuja. Siivouksessa käytetään tarkkaan valittuja laadukkaita tuotteita. Ympäristövastuullisuuden toteutumista seurataan hiilijalanjälkilaskurilla, joka mittaa jokaisen työvaiheen kuormitusta ympäristölle. 

–  Kerromme mielellämme lisää toimintamme ympäristövaikutuksista. Meiltä saa vinkkejä myös pintamateriaaleista siivouksen kannalta, sillä materiaalit vaikuttavat siihen, miten edustavina tilat pysyvät, Tuomas Kokkonen päättää.