Asiakastarina Firstbeat Technologies

Toimistotalon nimikin kertoo osaamisesta – Case Firstbeat

Kuva: Firstbeat Technologies

Muutimme Life Science Centeriin vuonna 2018 edellisten toimitilojen jäädessä pieneksi. Myöskään sijainti Helsingin keskustan tuntumassa ei ollut paras mahdollinen. Espoon Keilaniemen teknologia- ja tiedeyhteisön toimitalo oli luonteva valinta, sillä toimistotalon sijainti palvelee liikkuvaa henkilöstöämme ja asiakkaitamme parhaiten. Kehä ykkösen päähän ja päästä pääsee joka suuntaan.

Jo toimistotalon nimikin – Life Science Center – kertoo osaltaan yrityksemme liiketoiminnasta.

Toimivat tilat helpottavat asiakaskohtaamisia

Yrityksemme syntyi vuonna 2002 Jyväskylän yliopiston sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHUn tutkimustoiminnan luontevana jatkeena. Henkilöstömme on kasvanut yli 80 henkeen, joista suurin osa työskentelee Jyväskylässä. Uudet tilat Keilaniemen Life Science Centerissa mahdollistivat kasvun myös pääkaupunkiseudulla.

Uuden toimitilamme hyvin laitettuihin neuvottelutiloihin kehtaa kutsua asiakkaat käymään. Talon auditoriota olemme hyödyntäneet isommissa asiakastilaisuuksissa. Poikkeuksetta asiakkaamme ovat pitäneet tiloistamme, joihin on mutkaton saapua ja joissa pääsee nauttimaan yläkerroksen näköaloista ja toimivista catering-palveluista.

Toimistoarkea sosiaalisessa ympäristössä

Myös oma henkilöstömme niin pääkaupunkiseudulla kuin Jyväskylässä on iloinnut helposti saavutettavasta kohtaamispaikastamme Life Science Centerissa. Toimitiloihimme pääsee kätevästi lentokentältä, autoillen tai polkupyörällä sekä julkisilla liikennevälineillä. Rauhallisessa omassa yläkerroksessamme työteko sujuu tiimeissä ja yksin.

Firstbeatiläiset ovat luonnolliset hyödyntäneet toimistotalon kuntosalia, puku- ja suihkutiloja sekä lounaspalveluja. Onpa joku meistä käynyt parturissakin – koska myös sinne on mutkaton mennä. Toimistoarjen hiljalleen palatessa on ollut mukava käydä toimistollamme, kutsua vieraitakin ja nauttia sosiaalisen ympäristön säilymisestä. Kahvikeitin kutsuu taas!

Timo Sydänmaanlakka
Asiakkuusjohtaja
Firstbeat Technologies

Firstbeat Technologies Oy toimii urheilijoiden ja yritysten henkilöstöjen tukena tuottaen mittaukseen ja sykeanalytiikkaan perustuvia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Kymmenet tuhannet huippu-urheilijat sekä sadat tuhannet työntekijät yli 40 eri maassa hyödyntävät Firstbeatin teknologiaa, joka tuottaa yksilöllistä ja luotettavaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Yrityksen uusi työhyvinvointiratkaisu Firstbeat Life on kehitetty moderniin työkykyjohtamiseen ja ennakoivan terveydenhuollon avuksi.