Kattavat palvelut – toimistoarjen helpotus

Palvelut osana työpäivää lisäävät työviihtyvyyttä. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea entistä monipuolisempien palveluiden muodossa ja kehittää niitä asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Lounasravintolalla on iso rooli työpäivän lomassa. Siellä voi viettää rauhoittavan tuokion terveellisen ja maistuvan ruoan sekä kollegoiden parissa. Työpäivän lomassa palvelee myös kätevä Shoppi valikoimineen sekä neuvottelutilat fyysisiin ja virtuaalisiin kohtaamisiin.

Lounasravintola on viihtyisä kohtaamispaikka

Lounasravintola on saanut uuden raikkaan ilmeen kalusteineen. Entistä avarammat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Myös uudistetut toiminnallisuudet on otettu hyvin vastaan.

– Ravintolamme viihtyisän raikas ilme on kerännyt myönteistä palautetta. Uudenlaisilla kalusteilla saimme lisättyä asiakaspaikkoja ja ne tuovat väljyyttä sijoittumisen kannalta, kertoo ravintolapäällikkö Timo Karjalehto.

Jokaiselle jotakin – kaikille hyvää ruokaa

Lounasravintolan uusi tarjonta perustuu asiakaskyselyiden palautteeseen. Inspiraatiota on saatu merellisen luonnon läheisyydestä ja kotimaisesta satokausiajattelusta. Suomalaista kalaa on saatavilla useammin ja kasvisproteiinien tarjontaa lisätty. Torimaisesta buffetpöydästä ruokailijat kokoavat mieleisen annoksen helposti myös mukaan otettavaksi.

– Asiakkaamme voivat valita monipuolisesti kotimaisuutta suosivalta listalla. Tuomme tarjonnassa esille kausiajattelua, kuten kauden juurekset paahdettuina lisäkkeinä. Menu päivittyy vuodenaikojen mukaan, jatkaa Karjalehto.

Shopista saa päivittäistuotteet vaivattomasti

Shopin tarve on noussut esille vuokralaiskeskusteluissa. Halusimme palvella asiakkaiden tarpeita kattavasti ja loimme itsepalveluun perustuvan 24/7 shoppi-konseptin, joka sai suurta kannatusta asiakkaidemme keskuudessa. Saimme runsain mitoin ideoita valikoiman suhteen sekä käytännöllisiä ehdotuksia ruoka-annosten ja välipalojen osalta.

– Miehittämätön 24/7 Shoppi on uudenlaista palveluajattelua vuokralaisyritysten henkilöstöille. Haluamme tarjota valikoiman, joka on asiakkaille tärkeä ja hyödyllinen apu. Seuraamme tarkasti tuotteiden suosiota ja olemme avoimen valmiita kehittämään valikoimaa jatkossakin, kertoo asiakkuuspäällikkö Juha Silander Compass Groupilta.

Vaivattomuus palveluajatuksena

Shopin kaikki ruokatuotteet valmistuvat Compass Groupin lounasravintolassa. Mukaan ostettavia ruoka-annoksia voi kerätä myös perhekoossa kotiin vietäväksi. Compass Group vastaa kaikkineen kaupan valikoimista ja ylläpidosta.

– Shopin toiminnan tavoitteena on asiakkaiden palvelu ja heille tarjottava vaivattomuus. Aamulla shopista voi hakea vaikka unohtuneen aamupalan ja iltapäivällä ostaa tuoreita hedelmiä piristämään työpäivää. Työpäivän päätteeksi voi poiketa hakemaan tuoreen leivän kotiin, summaa Silander.

Neuvottelutiloissa uudenlaista valinnanvaraa

Nykyaikaisten neuvottelutilojen tulee palvella myös virtuaalikohtaamisissa ja webinaareissa. Tähän tarpeeseen vastasimme päivittämällä kokoustilat valoisan viihtyisiksi kohtaamispaikoiksi, joissa palaverit voi halutessaan järjestää vaikka seisten tai rennon yhdessäolon ympärille. Kokoustilat soveltuvat myös pidempiaikaiseksi projektitilaksi.

Osana palvelu-uudistusta asiakkaamme voivat ottaa käyttöönsä uuden tehokkaan tilavarausjärjestelmän. Helppokäyttöisen järjestelmän kautta saa tilojen lisäksi varattua catering-tarjoilut, neuvotteluvälineet tai voi tilata lounaan omalle työpistelleen. Järjestelmän kehittyneet hakutoiminnot helpottavat LSC:n uudistettujen palveluiden käyttöä.