Life Science Center LCS:ssä kehitetään parempaa huomista koko maailmalle

Olemme Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayritysten yhteisö Espoon Keilaniemessä. Maaliskuussa 2023 avaamme laajennusosamme aivan nykyisten tilojemme viereen.

Life Science Center LSC tarjoaa moderneja toimitiloja 34 maailmanluokan yritykselle ja niiden 1 200 työntekijälle. Tahdomme luoda parhaat mahdolliset olosuhteet jokaiselle talossamme työskentelevälle ihmiselle heidän asemastaan tai toimenkuvastaan riippumatta. Haluamme olla osa Keilaniemeä, joka muuttuu alueena koko ajan urbaanimmaksi ja dynaamisemmaksi. Luonto ja sen tuoma rauha tulee silti aina olemaan keskeinen osa LSC:n ainutkertaista identiteettiä. Se, että meren kuulee työpisteelle asti, on myös työhyvinvoinnin kannalta arvokasta. Suunnittelemme parhaillaan 8 000 neliömetrin kokoista huippumodernia laajennusosaamme, joka nousee maaliskuussa 2023 aikana aivan nykyisen rakennuksemme viereen. Sen valmistuttua tiloissamme työskentelee yhteensä jo 1 700 huippuosaajaa noin 40 biotiede- ja teknologiayrityksessä. Meillä tehdään parempaa tulevaisuutta koko maailmalle.

Kuka LSC:n omistaa ja kuka sitä pyörittää?

LSC:n omistaa vuonna 1998 perustettu Niam, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia yksityisiä kiinteistöomistajia. Rahastojensa kautta Niam omistaa ja hallinnoi erilaisia kiinteistöjä sekä Pohjoismaissa että niiden ulkopuolella yli 3,5 miljardin euron arvosta.

LSC:n pyörittämisestä vastaa Suomen johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec, joka hoitaa kaikki tilojemme vuokraukseen, kunnossapitoon, sisustukseen ja muunneltavuuteen liittyvät asiat ammattitaitoisesti, nopeasti ja joustavasti. Newsec vastaa myös LSC:n turvallisuuteen liittyvistä järjestelyistä ja koulutuksista.

Sekä Niam että Newsec ovat sitoutuneet YK:n (Yhdistyneet kansakunnat) määrittelemiin kestävän liiketoiminnan mukaisiin periaatteisiin. Niistä voit lukea lisää verkkosivujemme Vastuullisuus-osiossa.

Faktoja

5

rakennusta

Bruttoala n.

51 200

Huoneistoala n.

31 200

34

vuokralaista

Autopaikkoja

586

kpl

BREEAM

ympäristösertifikaatti

Työpaikka

1200+

ihmiselle