The Plate & The Bowl tuovat ravintolatason lounaat Life Science Centeriin

Uudet The Plate & The Bowl -ravintolat tarjoavat lounastajille ravintolamaisia makuja. Tarjolla on paikan päällä valmistettuja lautasannoksia, runsas salaattipöytä ja päivän kasvisruoka. Tuoreus, kasvikset sekä uudenlaiset liha- ja kalavaihtoehdot tuovat arjen luksusta lounashetkiin.   

Maaliskuun alussa avautuvan The Plate -ravintolan ja huhtikuussa avautuvan The Bowl -ravintolan toiminnasta vastaa Madeleine Oy, joka on Share Companyn ja Loisto Cateringin yhteisyritys. Nämä yritykset tunnetaan vahvasta catering-, tapahtuma- ja lounastarjonnasta, mikä antaa vahvan perustan toiminnalle Life Science Centerissä.  

Lisäbuustia toimintaan tuo yritysten omistajien pitkä kokemus. Ravintoloitsija Ilja Björs kertoo, että The Plate toimii asiakaslähtöisesti ruokatarjonnan, uudistettavien tilojen ja palvelun osalta. Toiveissa on avoin ja jatkuva vuoropuhelu niin lounastajien kuin vuokralaisyritysten edustajien kanssa. 

– Nyt arvostetaan hyvää, ravintolatasoista ruokaa, sillä moni on viettänyt aikaansa kotitoimistolla. The Plate vie makumatkalle niin kansainväliseen keittiöön kuin pohjoismaisten makujen äärelle, Ilja Björs toteaa. 

Terveellinen kasvisruoka korostuu lounaspöydässä 

Kaikessa The Platen tarjonnassa tavoitteena on hyvä maku. Ruoka valmistetaan pääosin paikan päällä käsin, ja ruoka maistuu itse tehdyltä. Raaka-aineet valitaan huolellisesti ja puolivalmisteiden käyttö minimoidaan. Tuulahdus ravintolamaailmasta todentuu lounastajille runsaina makuina ja mausteisuutena. 

The Plate etenee sesonkien mukaan. Annoksittain valmistaminen avaa mahdollisuuden erilaisten raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön. Lihoista voidaan valita laadukkaampia osia, kalojen valikoima laajenee totutusta.  

– Tuomme enemmän makumaailmaa yhteen lautasannokseen. Tarjonnassamme korostuvat kasvikset, sillä haluamme rohkaista asiakkaitamme kestävämpiin ja terveellisempiin valintoihin.  

Nimensä mukaisesti – lautasannoksia 

The Platessa on päivittäin tarjolla runsas viherpöytä ja linjaston kasvisruoka. Ravintolan erikoisuus ovat lautasannokset, nimensä mukaisesti. Lounastajat voivat valita kahdesta päivittäin vaihtuvasta annoksesta mieleisen. Ravintolakeitiössä viimeistelty lounaslautanen noudetaan tarjoilutiskiltä.  

Valittavissa olevat lounasannokset ovat kaikki samanhintaisia, mikä lisää lounastajille valinnanvaraa. Lisäksi lautastarjoilu on kestävän kehityksen mukainen ratkaisu. Ruokahävikki jää pienemmäksi, kun lautaselle ei varmuuden vuoksi kerätä liikaa.  

– Vaikka tarjoilemme annoksia, lupaamme ettei kukaan jää nälkäiseksi. Meille saa esittää toiveita annoksen koon suhteen. 

Ilmainen aamupuuro tarjolla kolmesti viikossa tarjolla 

The Plate -ravintola tuo tarjolle ilmaisen aamupuuron joka maanantai, keskiviikko ja perjantai. Osa uutta ravintolakonseptia ovat ala-aulan viherhuoneet, joissa lounastajat pääsevät nauttimaan raikkaasta ympäristöstä herkullisen ruoan lisäksi. 

The Bowl puolestaan keskittyy kulhoissa tarjottaviin nuudeli- ja pasta-annoksiin sekä asiakkaan tilauksen mukaisiin salaatteihin. Makumaailma tulee Italian lisäksi Aasiasta. Kahvilassa on laadukkaat espressokoneet, ja leipomotuotteita valittavaksi. Take away -annoksia saa kätevästi mukaan. Tietty osa uuden kahvilaravintolan valikoimasta on ostettavissa itsepalveluna 24/7. 

Aukioloaikojen osalta The Plate palvelee asiakkaita alkuiltapäivään asti. The Bowl on avoinna koko työpäivän ajan ja ruoka-annoksia on saatavilla aukioloajan loppuun asti. 

Kokoustarjoiluihin myös uusia raikkaita vaihtoehtoja 

Vaikka suunnitelmia on paljon, toiminta täsmentyy vuoropuhelussa vuokralaisyritysten ja ruokailijoiden kanssa. Kokoustarjoilut ja asiakkaan tiloihin viedyt ruokaratkaisut ovat myös mietinnässä. 

– Olemme Life Science Centerin palveluntuottaja isolla peellä. Asiantuntemustamme on tuottaa asiakkaillemme sopivia ratkaisuja. Toivotamme jo nyt lämpimästi tervetulleeksi, tavataan vaikka aamupuuron äärellä! 

Aukioloajat

The Plate aukeaa 8. maaliskuuta. Tervetuloa aamupuurolle tai lounaalle!

aamupuuro ma pe klo 8.00 − 9.30

lounas klo 10.45 − 13.30

Kokoukset ja tarjoilu klo 8.00 − 16.00. Muut ajat sopimuksen mukaan.

The Bowlin arvioitu avaamispäivä on huhtikuussa pääsiäisen jälkeen.

Katso molempien ravintoloiden lounaslistat täältä.