Työpäiviin lisää virtaa huippukylmähoidolla – Recovery Studio avattu

Uusi Recovery Studio on avattu osana Life Science Centerin hyvinvointipalveluja. Studio laitteineen mahdollistaa virkistävän palautumisen työpäivän yhteydessä. Huippukylmähoito, erikoisdivaani ja muut apuvälineet auttavat rentoutumaan lyhyenkin tauon aikana. Nyt on yksi erityisen hyvä syy palata toimistolle, sillä Life Science Center tarjoaa palvelukokonaisuuden maksutta kuntosalikäyttäjilleen.

Recovery Studiosta saa lisää virtaa työpäivään sekä helpotusta työstä tai liikunnasta aiheutuneisiin lihasjumeihin. Studio laitteineen on osa Life Science Centerin kuntosalikokonaisuutta. Palautumista helpottavat rentouttava erikoisdivaani, huippukylmähoidon itsehoitolaitteisto sekä lihashuoltoon tarkoitetut apuvälineet.

Studiota laitteineen voi vapaasti käyttää kuntosalin aukioloaikoina. Laitteiston ja apuvälineiden käyttöä helpottavat selkeät ohjeistukset. Myös esittelytapahtumia on suunnitteilla. Studion laitteistosta vastaava CTN lupaa tarjota asiantuntemustaan niin laitteiston kuin paikalliskylmähoidon osalta.

– Toivomme, että mahdollisimman moni löytäisi palvelun ja kokeilisi rohkeasti, sillä huippukylmähoito tarjoaa helposti lisäenergiaa kiireiseen arkeen ja edistää hyvinvointia, kertoo myynnistä vastaava Timo Sydänmaanlakka, CTN Group.

Mikrotauot auttavat palautumaan ja tukevat jaksamista

Asiantuntijatyössä palauttavat mikrotauot ovat keskeinen keino jaksamisen tueksi. Työn tauottaminen parantaa työhyvinvointia ja siten tuottavuutta. Huippukylmähoidon laitteistoineen on kehittänyt kotimainen korkean teknologian yritys CTN Group. Cryoterapiaa on hyödynnetty fysioterapiassa sekä huippu-urheilijoiden lihashuollossa. Suomessa kylmähoitoa on tähän asti saanut vain asiantuntijoiden kautta. Ensimmäisten joukossa Suomessa Life Science Center tarjoaa mahdollisuuden paikalliskylmähoitoon itsehoitolaitteiston avulla.

– Uskon, että jokaiselta löytyy muutama minuutti uudenlaiseen itsehoitoon, mikä rentouttaa lihaksia ja poistaa toimistotyöntekijän jumeja. Tai ehkä rohkaistut ottamaan studiossa tehopäiväunet osana palautumista, Sydänmaanlakka suosittelee.

Huippukylmähoitoa silloin kun aikatauluihin sopii

Cryo-paikallishoito perustuu ihokudoksen tarkkaan, nopeaan jäähdytykseen. Laitteiston avulla iholle, niveliin tai lihakseen suunnataan paikallisesti huippukylmää ilmaa 1–3 minuutin ajan. Tämä aiheuttaa kehon pintasolukolle thermoshokin, mihin keho reagoi lisäämällä verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Paikallishoito nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää kivun tunnetta sekä turvotusta.

Kylmähoitolaitteiston käyttö on helppoa. Erilaisten hoitopäiden avulla kylmän ilman voi kohdistaa tarkasti sinne missä on jäykkyyksiä tai kivuntuntemuksia, kuten niskaan, hartioihin, selkään, polveen, olka- tai kyynärpäähän. Kasvonaamion avulla kylmä ilma kohdistuu kasvoille, mikä tuottaa nopeasti virkistävän tunteen. Life Science Centerin Recovery Studiossa kylmähoitoa on saatavilla oman aikataulun mukaisesti – osana työpäivää tai kuntoilutuokiota.

Matalataajuusdivaani ja muita erikoisratkaisuja

Kylmähoidon lisäksi studiossa on erikoisdivaani, jolla voi keskittyä rauhoittamaan oloaan ja ajatteluaan. Divaani tuottaa matalataajuista värähtelyä, mikä vaikuttaa autonomiseen hermostoon laskien sykettä. Studioon on tulossa myös kylmä- ja kuumahoitoon tarkoitettuja lihasvasaroita sekä Footbit-jalkaterien hoitopalloja.

– Jo kymmenen minuutin tuokio studiossa virkistää ja rentouttaa. Suosittelen kokeilemaan apuvälineitä monipuolisesti. Toivomme, että Recovery Studio tuo lisää hyvinvointia myös Life Science Centeriin, Sydänmaanlakka päättää.


Katso Recovery Studion ja huippukylmähoidon esittely.