Työympäristö, joka tukee asiantuntijoiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä

Työhyvinvointia tukevat palvelut Life Science Centerissä energisoivat työpäivää auttaen jaksamaan. Palvelut toimivat vetovoimana toimistolle ja luovat yhteisöllisyyttä. Nyt on lisää hyviä syitä tulla toimistolle tapaamaan kollegoita ja asiakkaita – vaikka terveellisen lounaan äärellä.

Yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus parantavat työssä viihtymistä ja siten myös työhyvinvointia. Erityisen tärkeää yhteisöllisyyden vahvistaminen on hybridityöaikana, jolloin itseohjautuvuus korostuu.

– Tarvitsemme läsnäolotaitoja kohtaamisiin ja etäpalavereihin. Jokainen kaipaa kannustavaa palautetta työstään, ja sitä kannattaa kollegalle antaa. Kovien työasioiden lisäksi palavereissa voisi varata aikaa kuulumisten vaihdolle, kannustaa työelämän valmentaja Petteri Kilpinen Aavan Virta-yksiköstä.

Toiminnallinen työympäristö on kilpailuetu

Haluamme tarjota jokaiselle yritykselle työympäristön, jossa työnteko on sujuvaa ja kohtaamiset onnistuvat. Viihtyisä työympäristö on aito kilpailuetu. Hyvien yhteyksien varrella oleva työpaikka suunniteltuine tiloineen motivoi osaajia. Life Science Centerissä on toiminnallisia yhteiskäyttötiloja ja mietittyjä yksityiskohtia niin erilaisten tilojen, valaistuksen, huonekalujen materiaalien kuin sisäilmanlaadun ja lämpötilan osalta.

Palvelut varmistavat työpäivän sujuvuuden

Toimiva työympäristö täydentyy palveluilla, jotka mahdollistavat tehokkaan ja optimaalisen työnteon. Life Science Center panostaa palvelujen laatuun osana toimintaperiaatetta. Olemme saaneet hyvää palautetta vuokralaisiltamme laadukkaista ravintola- ja catering-palveluistamme. Aulapalveluiden ystävällinen toiminta sekä uudistetut kokous- ja edustustilat ovat tärkeä osa vuokralais- ja vierailijakokemusta. Parkkihallin lisäksi meillä on sisätiloissa oleva pyöräparkki ja autopesula.

Uudisosan valmistuttua keväällä 2023 Life Science Center kasvattaa palveluvalikoimaa entisestään uusien kokoustilojen ja kahvilan muodossa. Laajennusosan uudet kokoustilat tuovat lisää vaihtoehtoja toisten kohtaamisille.

Työterveyttä, kuntoilua ja virkistystä

Haluamme tarjota kaiken, mitä vuokralaisemme tarvitsevat helpottamaan arkeaan ja jaksamista. Life Science Centeristä löytyvät työterveysasema, hammaslääkäri, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja. Uusi Recovery Studio täydentää kuntosalin tarjontaa. Ensimmäisten joukossa tarjoamme mahdollisuuden virkistävään huippukylmähoitoon itsehoitolaitteiston avulla. Kylmähoito avaa toimistotyöntekijän lihasjumeja ja tehostaa liikunnasta palautumista. Studiossa voi myös poiketa rentoutumaan erikoisdivaanilla tai tehdä lihashuoltoa apuvälineillä. Kaikki nämä maksutta vuokralaistemme käytössä. Tutustu Recovery Studioon.

24/7-shopin palvelut

Vuokralaispalautteen perusteella avasimme itsepalveluun perustuvan Bite24-shopin, josta saa kätevästi lounasannoksia, välipaloja ja täydennystä työpäivän tarpeisiin.

– Miehittämätön 24/7-shoppi on uudenlaista palveluajattelua vuokralaisyritysten henkilöstöille. Haluamme tarjota valikoiman, joka on asiakkaille tärkeä ja hyödyllinen apu, kertoo asiakkuuspäällikkö Juha Silander Compass Groupilta.

Keilaniemen inspiroiva merellinen ympäristö

Työympäristö rakentuu myös työpaikan lähiympäristöstä ja saavutettavuudesta. Keilaniemi meren rantoineen tarjoaa vaihtoehtoja työpäivän tauottamiseen. Kävelypalaverit onnistuvat helposti rantabulevardia pitkin. Uudenlaista tehoa työmatkoihin tuovat monipuoliset julkiset liikenneyhteydet, Raide-Jokerin valmistuminen ja metroyhteys. Espoon kattavan pyöräilyverkoston ansiosta pyörätiet johdattavat näppärästi Keilaniemeen.

Tervetuloa tutustumaan ja hyödyntämään Life Science Centerin kattavia palveluja.