Huippumoderni laajennusosa valmistuu maaliskuussa 2023

Toimitilat Keilaranta Espoo

Huippumoderni uudisrakennus

Maaliskuussa 2023 siirrymme uuteen aikaan, kun 8 000 neliömetrin kokoinen laajennusosamme valmistuu aivan nykyisten tilojemme viereen. Sen jälkeen LSC:ssä toimii yhteensä jo 40 maailmanluokan biotiede- ja teknologiayritystä ja 1 700 kansainvälisen tason huippuosaajaa. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Kaikki tilamme voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaan vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa. Haluamme tarjota yrityksille työympäristön, jossa työnteko on sujuvaa ja henkilöstö on motivoitunutta. Viihtyisä työympäristö on kilpailuetu, joka houkuttelee parhaat osaajat.

Energiatehokkuus ja vastuullisuus

Uudessa kiinteistössä tärkeässä osassa ovat kestävä kehitys, vastuullisuus ja hiilijalanjäljen alentaminen. Energian- ja vedenkulutuksen tarkkailun, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi kiinteistössä panostetaan viihtyvyyteen kuten valaistukseen, ilmanlaatuun, materiaaleihin sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään.

Life Science Centerin ja Keilaniemen monipuoliset palvelut

Myös kaikki nykyiset palvelumme tulevat luonnollisesti myös uusien vuokralaistemme käytettävissä. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Kehittyvä teknologiakeskittymä ja loistava sijainti

LSC sijaitsee keskellä Pohjoismaiden suurinta teknologiakeskittymää meren ja luonnon välittömässä läheisyydessä Espoon Keilaniemessä. Meille on helppo tulla ja meiltä on vaivatonta lähteä. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää 11 minuuttia. Länsimetron jatke valmistuu 2023 ja metrolla pääsee Keilaniemeen Kivenlahdesta asti. Joukkoliikenneyhteydet parantuvat entisestään, kun jo rakenteilla oleva pikaraitiovaunulinja Raide-Jokeri valmistuu vuonna 2024. Sen Keilaniemen-pysäkki tulee olemaan aivan pääsisäänkäyntimme läheisyydessä.

Mutta vaikka naapurissamme onkin Aalto-yliopisto, satoja startupeja ja muita verkostoitumista helpottavia innovaatioyrityksiä, maailmanluokan taidemuseo ja globaalien firmojen pääkonttoreita, niin luonto ja sen tuoma rauha tulee myös jatkossa olemaan keskeinen osa LSC:n ainutkertaista identiteettiä. Se, että meren näkee ikkunasta, on myös työhyvinvoinnin kannalta arvokasta.

Myös jatkossa LSC on hyvä paikka muuttaa maailmaa. Tervetuloa!

Numerot

2023

Arvioitu valmistuminen

9 500

Bruttoala m²

8 000

Vuokrattava ala m²

1 200

Kerroksen koko m²

160

Polkupyöräpaikkoja kpl

500

Työpaikkaa

Vapaat tilat

Kiinteistö
Pinta-ala
Kerros
Vapautuminen

Laajennusosa

1144,5 m2
2. krs, 3. krs, 4. krs, 5. krs, 6 .krs
Kevät 2023

Laajennusosa

313 m2
Katutaso
Kevät 2023

Laajennusosa

416 m2
1. krs
Kevät 2023

Ota yhteyttä

Ville Tanskanen

ville.tanskanen@newsec.fi
+358 50 432 9629

Janna Tigerstedt

janna.tigerstedt@newsec.fi
+358 40 900 3976