Valovoimainen Keilaniemi on Suomen yrityskeskittymä

Tuo yrityksesi osaksi Keilaniemen dynaamista yrityskeskittymää

Keilaniemi näyttää suuntaa alueena, joka rakentuu tavoitteellisesti yhdistäen työpaikat, asumisen, liikenneyhteydet ja toimivat palvelut. Alueen ovat valinneet kotipaikakseen niin pääkonttorit kuin kasvuvoimaiset startupit. Keilaniemi on kehittymässä yhä omaleimaisemmaksi kaupunginosaksi. Samalla alue vahvistaa asemaansa Suomen teknologia- ja yrityskeskittymänä.

Vetovoimatekijöinä Keilaniemen tori ja rantapromenadi

Toimistotalojen lisäksi Keilaniemeen ja sen vieressä olevalle Kivimiehen alueelle on suunnitteilla neljä asuinrakennusta, joista korkeimmat nousevat yli 30 kerrokseen. Keilaniemen sydämenä toimii talojen keskelle jäävä puistomainen kaupunkiaukio. Tämä toimintoja yhdistävä viheralue mahdollistaa kulkemisen metroasemalta rantapromenadille asti Kehä ykkösen ylittävällä kannella. Rannan täyttömaalle rakentuva Keilaniemenpromenadi täydentää pyörätien Helsinkiin asti.

Länsimetro ulottuu Kivenlahteen ja Pikaratikka 15 aloitti liikennöinnin lokakuussa 2023

Alueella toimivia yrityksiä palvelee jo nyt Länsi-Metron ykkösvaihe sekä Kehä ykkösen bussiyhteydet. Länsimetron kakkosvaihe Kivenlahteen asti valmistui vuonna 2023. Pikaratikka 15 aloitti liikennöinnin lokakuussa 2023 ja yhdistää Keilaniemen Leppävaaraan ja aina Itäkeskukseen asti. Life Science Centerin uudisosan sisäänkäynti yhdistyy Pikaratikan pääteaseman alueeseen ja toimistotalosta on erinomaiset kulkuyhteydet Keilaniemen metroasemalle.

Life Science Centerin keskeinen sijainti palvelee käyttäjiä

Life Science Centerin uudisosa nousee keskelle Keilaniemen hyviä kulkuyhteyksiä. Uudisosa täydentää olemassa olevan kampuksen kokonaisuuden. Tämä avaa nykyisille vuokralaisille uusia kasvumahdollisuuksia ja uusille asiakkaille mahdollisuuden suunnitella tarpeisiinsa vastaavat tilat ja määritellä omat pintamateriaalit. Myös toimistoa vaativammat tilatarpeet ja rakenteet esimerkiksi laboratoriomoduulit, lattiakantavuus painavalle laitteistolle ja arkistotiloille voidaan ottaa huomioon. Yleisissä tiloissa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen, kuten kosketusvapauteen sekä antibakteerisiin materiaaleihin sekä ilman laatuun. Rakennus suunnitellaan energiatehokkaaksi ja varustellaan aurinkopaneelein.

Toimistotalon palveluja täydentää Keilaniemen tarjonta

Life Science Center on biotiede- ja teknologiayritysten kasvava keskittymä. Täyden palvelun talo Keilanimen kattavimmilla palveluilla helpottavat yrityksesi arkea. Ensiluokkaiset ravintola-, kokous- ja aulapalvelut tehostavat työpäivää. Myös kuntosalille on helppo poiketa tai käyttää työterveys- tai hammaslääkäripalveluja, työpäivän aikana. Lisää palveluja löytyy kävelymatkan päästä. Yrityksesi saa viihtyisät toimitilat Life Science Centeristä, keskeltä dynaamista Keilaniemeä.