Life Science Centerin neuvottelukeskuksesta tilat kaikkiin kokouksiin

Life Science Centerin korkeatasoinen neuvottelukeskus palvelee niin vuokralais- kuin lähialueen yrityksiä. Keskuksesta on vuokrattavissa 15 eri kokoista neuvotteluhuonetta ja auditorio. Viihtyisyys ja toiminnallisuudet varmistavat tilat uuden ajan kohtaamisiin. HP Finland toteaa neuvottelukeskuksen olleen yksi keskeinen syy valita uudet toimitilat juuri LSC:sta.

LSC:n uudisosassa on kahdeksan laadukasta kokoustilaa, joissa on helppo järjestää niin kasvokkain tapaamisia kuin hybridipalavereita. Rauhallisen värimaailman tilat on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiksi ja erilaisten käyttäjien muuttuviin tarpeisiin.

Uudisosan arkkitehtuuria kunnioittaen uudessa kokouskeskuksessa on luonnonmukainen värimaailma  yksityiskohtia myöten. Tilojen suunnittelussa on panostettu viihtyisyyden lisäksi tilojen toiminnallisuuksiin. Sisustusmateriaalit täydentävät luontevasti tilojen kalustusta.

Nopeat yhteydet ja modernit kalusteet

Jokaisessa neuvotteluhuoneessa on digitaaliset yhteydet, laadukkaat näytöt, tussitaulut ja liikuteltavat tasot. Näin samassa tilassa voidaan järjestää istuvan kokouksen lisäksi workshoppeja, hybridipalavereita ja toiminnallisia kokouksia.

Kohtaamisen luonteen mukaisesti neuvottelukeskuksesta voi vuokrata perinteisen kokoushuoneen, rennomman tiimihuoneen ja ryhmätyöskentelyyn suunnitellun pyöreän neuvotteluhuoneen. Ergonomisesti seisomakorkeudelle kalustettu niin sanottu pystyneuvotteluhuone soveltuu erityisesti lyhyempiin ja nopeisiin   kohtaamisiin.

Laadukas auditorio 150 hengelle

Myös Life Science Centerin alkuperäisen osan kokoushuoneet vastaavat tämän päivän vaatimuksiin. Kaikki neljä kokoustilaa sekä auditorio on uudistettu kokonaan ilmeiltään ja toiminnallisuuksiltaan.

Moderniin auditorioon mahtuu mukavasti 150 henkeä, ja tila onkin suunniteltu isompiin asiakas- tai henkilöstötapahtumiin.

The Madelaine vastaa catering-tarpeisiin laadukkaasti

Life Science Centerissä toimii kaksi korkeatasoista ravintolaa, The Plate ja The Bowl. Kokous- ja catering-palveluista vastaa The Madelaine, joka on Share Companyn ja Loisto Cateringin yhteisyritys.

Mainitut yritykset tunnetaan erityisesti vahvasta catering-, tapahtuma- ja lounastarjonnasta. Kaikkineen yritysten omistajilla on pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen ravintola-alalta.

Osana koko Life Science Centerin uudistunutta lounasravintolamaailmaa myös kokoustarjoiluihin on tuotu uusia raikkaita vaihtoehtoja. The Madelaine palvelee mielellään erilaisissa tarpeissa yhteydenoton perusteella.

Runsaammat ja kevyemmät kokoustarjoilut sekä palaveriherkut voi tilata toimitettavaksi suoraan kokoushuoneeseen. Tai kokoustarjoilun voi poimia kätevästi mukaan The Bowl-lounaskahvilan tuoreesta tarjonnasta.

HP Finland siirtyy Life Science Centeriin

HP Finland valitsi uudet toimitilansa Life Science Centeristä. Päätöksessä painoivat hyvä sijainti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Keilaniemi paikkana on yritykselle tuttu. Erityisesti yritys arvostaa Keilaniemen yrityskeskittymää kasvavana ja kehittyvänä alueena. Muuton jälkeen HP Finlandilla on käytössään kokonaan uudet toimitilat.

”Saamme uudet modernit tilat Life Science Centerin uudisosasta, ja lisäksi kaikki tarvittavat palvelut saman katon alla”, toteaa Site Manager Tarja Castrén, HP Finland Oy:stä.

Uusi neuvottelukeskus oheispalveluineen vaikutti HP Finlandin tilapäätökseen erittäin paljon. ”Tulemme hyödyntämään neuvottelukeskuksen tiloja säännöllisesti sekä asiakastilaisuuksiin että HP Finlandin henkilöstötapahtumiin”, Tarja Castrén summaa.


Tutustu neuvottelutiloihin ja tee tilavaraus

Neuvottelukeskuksen tilat ovat varattavissa verkkokaupan kautta. Tutustu neuvotteluhuoneisiin kuvien ja tietojen avulla.
Katso edulliset tuntivuokrat ja tee tilavaraus: Ajanvaraus