Haluamme olla täyden palvelun talo

Tarjoamme kaiken mitä tarvitaan

Olipa yrityksesi iso, pieni tai valtava, niin me haluamme olla täyden palvelun talo. Rento, kodinomainen ja viihtyisä paikka, jossa pisinkään työviikko ei tunnu loputtomalta.

Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy myös sisätiloissa oleva auto- ja pyörähalli, autopesula, hammaslääkäri, hieroja, pesula, kuntosali sekä sen yhteydessä oleva Recovery Studio ja runsaasti suihkutiloja.

Pyrimme tarjoamaan kaikki palvelumme niin vastuullisesti, ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti kuin mahdollista. Kuntosalituntien lisäksi rohkaisemme asiakkaitamme työmatkapyöräilyyn, portaiden käyttämiseen ja muuhun hyötyliikuntaan. Se on meille tärkeää. Haluamme olla jatkossa vieläkin keskeisempi osa Keilaniemeä, joka muuttuu alueena koko ajan dynaamisemmaksi ja urbaanimmaksi.

Palvelut

Aulapalvelut ja kulunvalvonta

Meille on aina mukava tulla

LSC:n aulapalveluista ja kulunvalvonnasta vastaa Securitas Oy.
Pääsisäänkäyntimme sijaitsee osoitteessa Keilaranta 14 C.

C-talo: 040 631 6375

E-talo: 040 643 1754

aula.lsck@securitas.fi

Pysäköinti ja fillariparkki

Omalla tai kaverin kulkupelillä perille

Vieraspysäköintialue sijaitsee aivan pääsisäänkäyntimme yhteydessä osoitteessa Keilaranta 14 C. Huomaathan, että vieraille tilaa on valitettavasti tarjolla vain rajoitetusti, ja että alueella toimii pysäköintivalvonta.

Kiinteistössä on parkkihalli vuokralaisille. Myös fillariparkit löytyvät ajettaessa ajoramppia alas halliin. Suojaisasta hallista pääsee sisäkautta siirtymään kätevästi kaikkiin rakennuksiimme. Parkkihallista löytyy myös pesupaikka pyörille sekä autonpesupalvelu.

Turvallisuus

Vartija paikalla

LSC:n turvallisuuteen liittyvästä valvonnasta, järjestelyistä ja koulutuksista vastaa vartiointiliike Securitas, jonka aulavartijat tavoittaa auloista klo 8-17 välisenä aikana. Toimistoaikojen ulkopuolella kiinteistöä vartioi Securitas-piirivartiointi.

Hälytyskeskus 24h: 020 491 2600

Kuntosali ja huippukylmähoito

Monipuolisia laitteita

LSC:n kuntosali sijaitsee pääsisäänkäyntimme lähettyvillä osoitteessa
Keilaranta 14 C. Tarjoamme vuokralaisillemme ensiluokkaiset laitteet, vapaapainot ja viihtyisät saunatilat.

Recovery Studio

Tervetuloa huippukylmähoitoon! Kuntosalin yhteydessä sijaitseva Recovery Studio on vapaasti käytettävissä aina kun se on vapaana.

Studiossa on itsepalvelukäyttöön tarkoitettu erikoisdivaani rentoutumiseen, paikalliseen huippukylmähoitoon suunniteltu laitteisto sekä apuvälineitä lihashuoltoon. Helppokäyttöisen kylmähoitolaitteiston yhteydessä on käyttöohjeet. Katso videolta tarkempi esittely ja ohjeet Life Science Centerin Recovery Studion käyttöön. Tee varaus tilavarausjärjestelmästä.

Palveluntarjoajat

Ravintola Brilli ja catering-palvelut

Life Science Centerin ravintola- ja catering-palveluista vastaa usean vuoden kokemuksella Compass Group, joka on yksi Euroopan johtavista ruokapalvelualan yrityksistä. Lounas tarjoillaan Ravintola Brillissä arkisin 11:00–13:30.

Hammaslääkäri

Oral Keilaniemi

LSC:n hammaslääkäripalveluista vastaa monipuolisella ammattitaidolla Oral Keilaniemi. Tarjoamme nopeaa ja vaivatonta hammashoitoa.

Ajanvaraus: 010 400 3400 tai keilaniemi@oral.fi

www.oral.fi

Hieronta

Haagan Hieronta

Koulutetut hierojat Carita Nikkilä (klassinen hieronta ja akupunktio) ja Mirkka Huhtamäki (klassinen hieronta ja urheiluhieronta) Life Science Centerin kuntosalilla joka torstai sekä parittomien viikkojen tiistai.

Yhteystiedot: 044 242 2993

Autopesu

LSC Autopesu

Life Science Centerin autonpesulapalveluista vastaa LSC Autopesu, joka hoitaa kaiken sisä- ja ulkopesusta aina renkaanvaihtoon asti.

Aukioloajat: ma–pe alkaen klo 8:00

Yhteystiedot: Keilaranta 16 B

Ajanvaraus: 0400 797 345

Pesula

EWS Helsinki

LSC:n vaatepesulapalveluista vastaa nopeasti ja ketterästi EWS Helsinki, joka tarjoaa monipuolisia pesulapalveluita erilaisille vaatteille.

LSC noutopäivä torstaisin (poikkeusaikana perjantaisin ja vain erillistilauksena).

Noutopiste pääaulassa

Yhteystiedot: 010 420 6080 tai ews@ewshelsinki.fi

www.ewshelsinki.fi

Työterveysasema

Heltti

LSC:n työterveysasemapalveluista vastaa laajalla osaamisella Heltti. Haluamme tarjota korkeatasoista ja empaattista terveydenhuoltoa.

Yhteystiedot: 020 1470 770

www.heltti.fi

Käyttäjäpalvelut

Alla löydät linkin käyttäjäoppaaseen ja muihin palveluihin.