Haluamme olla täyden palvelun talo

Tarjoamme kaiken mitä tarvitaan

Olipa yrityksesi iso, pieni tai valtava, niin me haluamme olla täyden palvelun talo. Rento, kodinomainen ja viihtyisä paikka, jossa pisinkään työviikko ei tunnu loputtomalta.

Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy myös sisätiloissa oleva auto- ja pyörähalli, autopesula, hammaslääkäri, työterveyspiste, hieroja, pesula, kuntosali sekä sen yhteydessä oleva Recovery Studio ja runsaasti suihkutiloja.

Pyrimme tarjoamaan kaikki palvelumme niin vastuullisesti, ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti kuin mahdollista. Kuntosalituntien lisäksi rohkaisemme asiakkaitamme työmatkapyöräilyyn, portaiden käyttämiseen ja muuhun hyötyliikuntaan. Se on meille tärkeää. Haluamme olla jatkossa vieläkin keskeisempi osa Keilaniemeä, joka muuttuu alueena koko ajan dynaamisemmaksi ja urbaanimmaksi.

Katso video

Palvelut

Lisätiedot, neuvottelutilojen varaukset sekä tarjoilut:

restaurant@plateandbowl.fi
+358 44 744 8168

Meille on aina mukava tulla

LSC:n aulapalveluista ja kulunvalvonnasta vastaa Securitas Oy.
Pääsisäänkäyntimme sijaitsee osoitteessa Keilaranta 14 C.

A1-talo (uudisosa): +358 40 186 3152

C-talo: +358 40 631 6375

E-talo: +358 40 643 1754

aula.lsck@securitas.fi

Omalla tai kaverin kulkupelillä perille

Vieraspysäköintialue sijaitsee aivan pääsisäänkäyntimme yhteydessä osoitteessa Keilaranta 14 C. Huomaathan, että vieraille tilaa on valitettavasti tarjolla vain rajoitetusti, ja että alueella toimii pysäköintivalvonta.

Kiinteistössä on parkkihalli vuokralaisille. Myös fillariparkit löytyvät ajettaessa ajoramppia alas halliin. Suojaisasta hallista pääsee sisäkautta siirtymään kätevästi kaikkiin rakennuksiimme. Parkkihallista löytyy myös pesupaikka pyörille sekä autonpesupalvelu.

Vartija paikalla

LSC:n turvallisuuteen liittyvästä valvonnasta, järjestelyistä ja koulutuksista vastaa vartiointiliike Securitas, jonka aulavartijat tavoittaa auloista klo 8-17 välisenä aikana. Toimistoaikojen ulkopuolella kiinteistöä vartioi Securitas-piirivartiointi.

Hälytyskeskus 24h: +358 20 491 2600

Monipuolisia laitteita

LSC:n kuntosali sijaitsee pääsisäänkäyntimme lähettyvillä osoitteessa Keilaranta 14 C. Tarjoamme vuokralaisillemme ensiluokkaiset laitteet, vapaapainot ja viihtyisät saunatilat.

Recovery Studio

Tervetuloa huippukylmähoitoon! Kuntosalin yhteydessä sijaitseva Recovery Studio on vapaasti käytettävissä aina kun se on vapaana.

Studiossa on itsepalvelukäyttöön tarkoitettu erikoisdivaani rentoutumiseen, paikalliseen huippukylmähoitoon suunniteltu laitteisto sekä apuvälineitä lihashuoltoon. Helppokäyttöisen kylmähoitolaitteiston yhteydessä on käyttöohjeet. Katso videolta tarkempi esittely ja ohjeet Life Science Centerin Recovery Studion käyttöön. Kun varaat tilan, käännä ovessa oleva vapaa/varattu -kyltti siten, että varattu teksti on ylöspäin. Muista kääntää kyltti toistepäin, kun poistut tilasta.

Palveluntarjoajat

Life Science Centerin ravintola- ja catering-palveluista vastaavana aloitti 8.3.2023 The Madeleine Restaurants Oy, joka on Share Companyn ja Loisto Cateringin yhteisyritys. The Plate-ravintola avautui 8.3. ja uudisosan kahvilaravintola The Bowl avautui 24.4.2023.

The Platessa lounas tarjoillaan lautasannoksittain, minkä lisäksi tarjolla on runsas viherpöytä ja kasvisannoksia. Lounas tarjoillaan arkisin klo 10:45–13:30. Aamupuuro on tarjolla ma – pe klo 8:00 – 9:30.

The Bowlissa keskitytään kulhoissa tarjoiltaviin nuudeli- ja pasta-annoksiin sekä asiakkaan tilauksen mukaisiin salatteihin. Kahvilassa on laadukkaat espressokoneet ja leipomotuotteita valittavaksi. Take away -annoksia saa kätevästi mukaan. Osa valikoimasta on ostettavissa itsepalveluna 24/7. The Bowl on avoinna klo 8:00 – 16.00 ja lounas tarjoillaan klo 11:00 – 15:00.

Oral Keilaniemi

LSC:n hammaslääkäripalveluista vastaa monipuolisella ammattitaidolla Oral Keilaniemi. Tarjoamme nopeaa ja vaivatonta hammashoitoa.

Ajanvaraus:
+358 10 400 3400
keilaniemi@oral.fi
www.oral.fi

Haagan Hieronta

Koulutetut hierojat Mirkka Huhtamäki (klassinen hieronta, urheiluhieronta ja shiatsu) ja Viktoria Manila (klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta) ovat Life Science Centerin kuntosalilla joka tiistai. Tilauksesta saatavilla myös osteopaatti Jarmo Siposen ja fysioterapeutti Terhi Karttusen palvelut.

Yhteystiedot: 
+358 45 220 9888
info@haaganhieronta.com

LSC Autopesu

Life Science Centerin autonpesulapalveluista vastaa LSC Autopesu, joka hoitaa kaiken sisä- ja ulkopesusta aina renkaanvaihtoon asti.

Aukioloajat: ma–pe alkaen klo 8:00

Yhteystiedot: Keilaranta 16 B

Ajanvaraus: +358 400 797 345

EWS Helsinki

LSC:n vaatepesulapalveluista vastaa nopeasti ja ketterästi EWS Helsinki, joka tarjoaa monipuolisia pesulapalveluita erilaisille vaatteille.

Pesulapalvelut yksityishenkilöille on tilattavissa washapp.fi sovelluksella aina tarpeen mukaan.

Pesulapalvelutilaukset yrityksille sähköpostitse ews@ewshelsinki.fi

Noutopiste pääaulassa.

Yhteystiedot:
+358 10 420 6080
ews@ewshelsinki.fi
www.ewshelsinki.fi

Heltti

LSC:n työterveysasemapalveluista vastaa laajalla osaamisella Heltti. Haluamme tarjota korkeatasoista ja empaattista terveydenhuoltoa.

Yhteystiedot:
+358 20 1470 770
www.heltti.fi