Haluamme olla täyden palvelun talo

Tarjoamme kaiken mitä tarvitaan

Olipa yrityksesi iso, pieni tai valtava, niin me haluamme olla täyden palvelun talo. Rento, kodinomainen ja viihtyisä paikka, jossa pisinkään työviikko ei tunnu loputtomalta.

Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Pyrimme tarjoamaan kaikki palvelumme niin vastuullisesti, ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti kuin mahdollista. Kuntosalituntien lisäksi rohkaisemme asiakkaitamme työmatkapyöräilyyn, portaiden käyttämiseen ja muuhun hyötyliikuntaan. Se on meille tärkeää. Haluamme olla jatkossa vieläkin keskeisempi osa Keilaniemeä, joka muuttuu alueena koko ajan dynaamisemmaksi ja urbaanimmaksi.

Palvelut

Aulapalvelut ja kulunvalvonta

Meille on aina mukava tulla

LSC:n aulapalveluista ja kulunvalvonnasta vastaa Securitas Oy. Pääsisäänkäyntimme sijaitsee osoitteessa Keilaranta 14 C.

C-talo: 040 631 6375

E-talo: 040 643 1754

aula.lsck@securitas.fi

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto J. Partanen Oy

Vikailmoitukset klo 7–15: 050 418 9123 tai lsc.huolto@elisanet.fi

Päivystys 24h: 045 134 6926

Pysäköinti ja fillariparkki

Pysäköinti ja pyöräkellari

Kiinteistössä on parkkihalli vuokralaisille. Vieraspysäköintialue sijaitsee aivan pääsisäänkäyntimme yhteydessä osoitteessa Keilaranta 14 C. Huomaathan, että vieraille tilaa on valitettavasti tarjolla vain rajoitetusti ja että alueella toimii myös pysäköintivalvonta.

LSC:n pyöräkellari sijaitsee parkkihallimme yhteydessä osoitteessa Keilaranta 14 C. Lämmitetystä, suuresta ja lukitusta pyöräkellarista pääsee sisäkautta siirtymään kätevästi kaikkiin rakennuksiimme.

Turvallisuus

Vartiointiliike Securitas

LSC:n turvallisuuteen liittyvästä valvonnasta, järjestelyistä ja koulutuksista vastaa Vartiointiliike Securitas.

Hälytyskeskus 24H: 020 491 2600

Kuntosali

Monipuolisia laitteita ja ryhmäliikuntaa

LSC:n kuntosali sijaitsee pääsisäänkäyntimme lähettyvillä osoitteessa Keilaranta 14B. Ensiluokkaisten laitteiden, vapaapainojen ja viihtyisien saunatilojen lisäksi tarjoamme vuokralaisillemme opastettua ryhmäliikuntaa.

Palveluntarjoajat

Ravintola ja catering

Ravintola Life Science Center

LSC:n ravintola- ja cateringpalveluista vastaa usean vuoden kokemuksella Compas Group Suomi, joka on yksi Euroopan johtavista ruokapalvelualan yrityksistä. Lounas tarjoillaan arkisin 10:30–13:30.

Hammaslääkäri

Oral Keilaniemi

LSC:n hammaslääkäripalveluista vastaa monipuolisella ammattitaidolla Oral Keilaniemi. Tarjoamme nopeaa ja vaivatonta hammashoitoa.

Ajanvaraus: 010 400 3400 tai keilaniemi@oral.fi

www.oral.fi

Hieronta

Haagan Hieronta

Koulutetut hierojat Carita Nikkilä (klassinen hieronta ja akupunktio) ja Mirkka Huhtamäki (klassinen hieronta ja urheiluhieronta) Life Science Centerin kuntosalilla joka torstai sekä parittomien viikkojen tiistai.

Yhteystiedot: 044 242 2993

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamo Sipehair

LSC:n parturi- ja kampaamopalveluista vastaaSipehair, joka tarjoaa erilaisia hiusten leikkuu- ja hoitopalveluita ketterästi, luovasti ja tyylikkäästi. Haluamme tarjota ensiluokkaisia parturi-kampaamopalveluita.

Yhteystiedot: 046 934 2327

Autopesu

LSC Autopesu

LSC:n autopesulapalveluista vastaa LSC Autopesu, joka hoitaa kaiken sisä- ja ulkopesusta aina renkaanvaihtoon asti.

Aukioloajat: ma–pe alkaen klo 8:00

Yhteystiedot: Keilaranta 16 B

Ajanvaraus: 0400 797 345

Pesula

EWS Helsinki

LSC:n vaatepesulapalveluista vastaa nopeasti ja ketterästi EWS Helsinki, joka tarjoaa monipuolisia pesulapalveluita erilaisille vaatteille.

LSC noutopäivä torstaisin (poikkeusaikana perjantaisin ja vain erillistilauksena).

Noutopiste pääaulassa

Yhteystiedot: 010 420 6080 tai ews@ewshelsinki.fi

www.ewshelsinki.fi

Työterveysasema

Heltti

LSC:n työterveysasemapalveluista vastaa laajalla osaamisella Heltti. Haluamme tarjota korkeatasoista ja empaattista terveydenhuoltoa.

Yhteystiedot: 020 1470 770

www.heltti.fi

Käyttäjäpalvelut

Alla löydät linkin käyttäjäoppaaseen ja muihin palveluihin.