Life Science Center – osaajien yhteisö

Huippuosaajien yhteisömme kasvaa ja kehittyy yhdessä

Virkeä työympäristö innostaa biotieteiden ja teknologia-alojen yrityksiä kehittämään omia liiketoimintojaan. Talomme alkuperäiseenkin ideaan sisältyy, että eri kokoiset ja eri elinkaaren vaiheessa olevat yritykset muodostavat tasavertaisen toisiaan tukevan yhteisön. Arjen luontaiset kohtaamiset käytävillä ja yhteisissä tiloissa vain lisäävät verkostoitumisen mahdollisuuksia. Mikäpä olisi huipputiimeille luontevampi kotipaikka kuin Espoon Keilaniemi yrityksineen ja Otaniemen tiedeyhteisön läheisyys. Meillä viihdytään pitkään.

Kokoamme yhteen jo 1200 omien alojensa asiantuntijaa

Toimistotaloissamme työskentelee 34 yrityksen 1200 huippuosaajaa. Life Science Centerin ovat valinneet toimipaikakseen muun muassa Blueprint Genetics, Firstbeat Technologies Oy, Mobidiag, Juuranto, Marsh & Mercer, Teva ja Heltti. Kun odotettu uudisosa valmistuu keväällä 2023, osaaminen kasvaa jopa 40 yritykseen ja 1700 henkilöön. Nykyisistä yrityksistä Firstbeat Technologies tarjoaa mittaukseen ja sykeanalytiikkaan perustuvia ratkaisuja urheilijoille sekä yritysten henkilöstön hyvinvointiin. LSC:stä vuokratut tilat mahdollistivat yrityksen tavoitteellisen kasvun myös pääkaupunkiseudulla.

Oma henkilöstömme niin pääkaupunkiseudulla kuin Jyväskylässä on iloinnut helposti saavutettavasta kohtaamispaikastamme Life Science Centerissä. Toimitiloihimme pääsee kätevästi lentokentältä, autoillen tai polkupyörällä sekä julkisilla liikennevälineillä. Rauhallisessa omassa yläkerroksessamme työnteko sujuu tiimeissä ja yksin, kertoo asiakkuusjohtaja Timo Sydänmaanlakka Firstbeat Technologies Oy:stä.

Juuri ne palvelut, joita toimistopäivääsi tarvitset

Meillä palvelut tuodaan sinne, missä niitä tarvitaan. Business Park Managerit ovat vuokralaisyritystemme osaava apu kaikissa omiin tiloihin ja tila- sekä palvelutarpeisiin liittyvissä asioissa. Aulapalvelun henkilöstö ottaa yrityksesi vieraat ystävällisesti vastaan auttaen myös tilavarauksissa sekä tavaratoimitusten osalta.

Yhteiset tilat ovat joustavasti kaikkien käytössä ja tuovat vaihtelua työpäivään. Pienemmät ja isommat tapaamiset onnistuvat hyvin varustelluissa neuvotteluhuoneissa, auditoriossa tai yläkerroksen edustustiloissa. Monipaikkaista työntekemistä sekä tiimipalavereita varten loungeista löytyy yksityisyyttä lisääviä toimistokalusteita. Mietityt palvelut, kuten kuntosali-, työterveys- ja hammaslääkärin palvelut, parantavat henkilöstösi työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä. Mitä oman työyhteisösi arkeen tarvitset, se löytyy meiltä.

Mobidiagin huikea kasvu osana LSC:ia

Mobidiag on molekyylidiagnostiikkaan keskittynyt kansainvälisesti toimiva yritys. LSC:ssa yrityksen nopeasti kasvaviin tilatarpeisiin on pystytty vastamaan tarvittaessa. Covid19-testaukseen kehitettyjen ratkaisujen tuotannolle saatiin lisää tilaa A-talosta muiden toimintojen siirtyessä E-taloon. Yritys on jo varannut nykyisten kerrosten tasolla olevia tiloja laajennusosasta varmistaakseen riittävät tilat myös jatkossa.

Toimistotalossa on hyvä infra. Voimme joustavasti käyttää isoja neuvottelutiloja. Henkilöstöllemme iloa tuovat toimistotalon oma ruokala, kuntosali ja oheispalvelut. Itse suosin toimistotalon hammaslääkäriä ja parturia arjen kiireissä, kertoo toimitusjohtaja Tuomas Tenkanen Mobidiagilta.